Pixel
HBO Nordic

Bekræftet: Alle Game Of Thrones-episoder i sæson 8 bliver over en time lange

Det kommer fra instruktørens egen mund, og vi klager bestemt ikke!

Som om der ikke var nok at glæde sig til; det er nu bekræftet at samtlige episoder af den kommende – og sidste – Game Of Thrones-sæson bliver over en time i længde. Og det kommer fra hestens egen mund, nemlig instruktøren David Nutter, der skriver det i en AMA, Ask Me Anything, på Reddit.

David Nutter er instruktør på de kommende GoT-afsnit.
Tidligere har skuespilleren Iain Glen, der spiller Jorrah Mormont i serien, fortalt, at der kommer seks afsnit der alle vil være i spillefilmslængde. Så langt går Nutter ikke, men svarer:

“Jeg tror alle sæson 8-episoderne vil vare længere end 60 minutter. Det vil i hvert fald være oppe i den liga, det ved jeg med sikkerhed,” skrev David Nutter.

Han svarede på en stribe forskellige spørgsmål, primært om sin karriere, men han afslørede desværre ikke nogen spoilere om Game Of Thrones sæson 8. Tværtimod understregede han hvor “seriøs” sikkerheden omkring serien var blevet.

Det er første gang Nutter selv instruerer sæsonens premiereafsnit – og han fortæller hvordan han føler at det er vigtigt, at premiereafsnittet sidder lige i skabet.

“Du skal stille brikkerne op på spillepladen igen, sætte alle karakterne tilbage på plads – og så skal du tage dem til deres næste position. Men det skal samtidig være underholdende – det er vigtigt,” skrev han.

Den ottende og sidste sæson af Game Of Thrones får premiere i april næste år.