Gadgets

Bekræftet: OnePlus TV lanceres i næste måned

OnePlus-bossen Pete Lau har i et blogindlæg bekræftet, at OnePlus TV lanceres i september måned. Inderne får det først og vi danskere må pænt vente.

Først den gode nyhed: OnePlus er klar til at lancere sin første fladskærm, OnePlus TV, i løbet af september måned. Det bekrlfter firmaets chef, Pete Lau, i et blogindlæg. Den dårlige nyhed, i hvert fald for os danskere, er, at tv’et først lanceres i Indien, hvorefter OnePlus vil bringe det til salg i USA, Kina og Europa. Der kan altså gå rum tid inden vi får muligheden herhjemme.

Ifølge Pete Lau er lanceringen af tv’et afhængig af aftaler med indholdsleverandører – og de er åbenbart på plads i Indien, mens der stadig forhandles på andre markeder. Det, siger rygterne, bekræfter at OnePlus satser på sin helt egen platform i stedet for at benytte Googles Android TV, hvor der allerede er samarbejdsaftaler på plads.

– Vores mål er, at OnePlus skal sætte standarder for fremtidige smart-tv produkter, fordi vi fokuserer på hver eneste detalje. For mig handler design af et tv om mere end at skabe en skærm af høj kvalitet. Et tv indtager en fremtrædende plads i hjemmet, så designet skal være værd at se på, selv når tv’et er slukket, skriver Pete Lau.

OnePlus TV
OnePlus TV logoet (foto: OnePlus).

– Jeg tror fuldt og fast på, at tv’et ikke alene bliver centrum for det intelligente hjem, men også centrum for vores daglige sociale hub. OnePlus TV er et vigtigt skridt i retning af, at OnePlus bliver en vægtig spiller i  en verden af IoT og forbindelser mellem enheder, skriver Pete Lau.

Han sætter ikke en præcis dato på lanceringen, men siger blot, at det kommer til at ske ”inden for en måned”. Rygterne siger dog, at det vil ske den 26. september og at det sandsynligvis vil ske sammen med en præsentation af en OnePlus 7T smartphone.

Det er ikke mere end en uge siden at OnePlus afslørede både navnet og designet af det nye OnePlus TV logo.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.