GadgetsTophistorie

Rygte: OnePlus vil lancere smart TV i Europa

Ifølge et nyt rygte, vil OnePlus angiveligt lancere deres linje af smart TV i Europa.

OnePlus CEO, Pete Lau, har angiveligt antydet til en række medier, at OnePlus er på meget tæt på en TV-lancering i Europa. Rygtet stammer fra den tyske side, WinFuture.

Virksomheden har været på TV-markedet siden 2019, men de har endnu ikke lanceret produkter i denne kategori, til det europæiske marked. Ifølge Lau er dette det næste logisk skridt, men indtil videre har vi ikke set en bestemt tidsplan eller andre detaljer. En anden grund til dette, kunne også være fordi Xiaomi allerede er på vej ind i det europæiske marked, med deres smart TV. Det kunne derfor tænkes, at OnePlus ikke vil give den kinesiske konkurrent frit spil på markedet.

OnePlus klarer sig allerede godt hvad angår smartphones i Europa, så der er vist ingen tvivl om, at deres smart-TV’er også kunne gå hen og sælge godt.

Indtil videre har OnePlus allerede flere forskellige Android-baserede modeller, i deres smart TV-lineup, herunder 55Q1, 55Q1 Pro, 55U1, 43Y1 og 32Y1. Præcis hvilke modeller der lander i Europa, er endnu uvist. Priser og tilgængelighed er ligeledes også ukendt.

OnePlus har ikke kommenteret på rygtet.


Læs også: Android 12 lækket forud for Google I/O

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.