fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Læk: OnePlus 7T Pro får kolossalt kameramodul

Den pålidelige rygtesmed Evan Blass har offentliggjort en skitse af OnePlus 7T Pro, der viser at telefonen får et mildest talt stort kameramodul.

Kinesiske OnePlus har gjort det til at tradition, at de lancerer to telefoner om året – en model i foråret og en opdateret T-model i efterårsperioden. Nu har vi muligvis fået et første smugkig på en stor designændring på OnePlus 7T Pro (eller bare 7T), takket være den meget pålidelige lækker Evan Blass. Ifølge tegningerne har telefonen fået et stort, rundt kameramodul på bagsiden.

Tegningerne stemmer overens med et billede, der blev postet på Twitter helt tilbage i december sidste år, hvor OnePlus-chefen Pete Lau sidder foran en skærm, hvor der vises en prototype af en OnePlus-enhed med samme store kameramodul. Billedet kan ses herunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pudsigt at der, otte måneder senere, dukker tegninger op, som er fuldstændig identiske med prototypen på billedet. Og Evan Blass er som sagt meget pålidelig.

Det kan tyde på, at OnePlus endnu engang lægger energien i kameraet – et område, hvor de ofte beskyldes for at ligge et skridt eller to bag konkurrenterne. Det kolossale kameramodul kunne teoretisk indeholde flere sensorer. Men det kan også bare være et anderledes design – de kommende iPhone 11 Pro-modeller og Google Pixel 4 får begge firekantede kameramoduler.

OnePlus 7T Pro
Tegningen, der angiveligt skal forestille OnePlus 7T Pro.

OnePlus har tidligere lanceret sine T-modeler i oktober måned, men forleden meddelte Pete Lau at firmaets nye satsning, fladskærmen OnePlus TV, bliver lanceret i løbet af september måned – og der har været spekulationer om at Pete Lau ville præsentere OnePlus 7T Pro ved samme lejlighed. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button