×
GadgetsTophistorie

Ny boks får gamle B&O-produkter på nettet

Med Beoconnect Core kan man forvandle ældre B&O-produkter til et trådløst højttalersystem.

Bang & Olufsen lancerer i dag Beoconnect Core – en ny streamingboks, der forvandler klassiske Bang & Olufsen-højttalere til et trådløst højttalersystem. Dette kan lade sig gøre selv med produkter, der er mere end 30 år gamle.

– Vores mål er at skabe produkter, der kan holde hele livet, og Beoconnect Core gør det muligt for os at leve op til vores løfte. Den forbinder vores fortid med fremtiden og leveres med vores udskiftelige Mozart-streamingmodul, som nemt kan opgraderes til den nyeste teknologi, siger Michael Henriksson, vicepresident for produktmarketing hos Bang & Olufsen.

Beoconnect Core giver flere tilslutningsmuligheder såsom Powerlink og USB, der er optimeret til højttalerne Beolab 50 og Beolab 90 og line-in til pladespillere og andre kilder. Derudover er det muligt at tilslutte Bang & Olufsen-højttalere til tredjepartsskærme med HDMI eARC.

– Det betyder, at de produkter, som vores kunder elsker, kan bruges i mange år fremover og blive ved med at skabe mindeværdige øjeblikke, siger Michael Henriksson.

Boksen er sat til salg i dag formedelst 8.199 kroner. Læs mere om boksen på B&O’s hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.