×
Gadgets

B&O lancerer BeoPlay H9: Ny topmodel med støjreduktion

Med det nye headset er BeoPlays serie af hovedtelefoner komplet, fra et lille in ear headset (H3) op til den nye topmodel, H9, der faktisk på prisen kan konkurrere med eksempelvis Sonys 1000X – du skal nemlig “kun” slippe 3799 kr. for headsettet.

B&O har formentlig haft BeoPlay H9 på tegnebrættet i lang tid, for det ville være helt oplagt at give det trådløse H8, der er on ear, en storebror.

14 timers batterilevetid

BeoPlay fortsætter den gode stil med at have et udskifteligt batteri der stadig kan lades op. På den måde kan du investere i et ekstra batteri, der så kan køre 14 timer ud over de 14 timer i det første batteri. Og når batteriet begynder at dø har du også mulighed for at skifte det i stedet for at smide hele headsettet ud.

Opdatering via skyen

H9 vil kunne firmware opdateres via appen der fåes til iOS, Android og Apple Watch. Dermed slipper du for nogensinde at skulle opdatere via et kabel, og du kan i øvrigt bruge appen til rigtigt meget andet end “bare” at opdatere hovedtelefonerne – det er også muligt at indstille lydprofiler og se batteristatus.

Pris og tilgængelighed

Beoplay H9 lanceres i to farver, Black og Argilla Grey, og har en vejledende udsalgspris på 3.799 kroner. Beoplay H9 kommer med en stofpose, et ladekabel samt lydkabel. Begge farver vil være tilgængelige i Bang & Olufsen butikker, på www.beoplay.com/h9 og i udvalgte trejdepartsforhandlere fra starten af december 2016.

Vi arbejder selvfølgelig på en anmeldelse som du kan læse i julenummeret af iNPUT der kommer i næste uge.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.