Gadgets

Billede af den nye Motorola Razr er lækket

Med den nye genoplivede Motorola Razr går Motorola imod strømmen for foldbare telefoner og lader den folde vandret. Det er ikke så dumt ...

Det er næsten ikke til at forstå, men i midten af nullerne satte Morotola standarden for mobiltelefoner med sin serie af Razr-enheder. Telefonerne var eftertragtede på grund af sit design; en supertynd klapmobil i aluminium med skærm øverst og tastatur nederst. Nu er der nyt om det forestående Razr-comeback. Et comeback som vi første gang hørte i januar måned og som Motorola bekræftede i februar måned.

Et billede, der forestiller den nye foldbare Motorola Razr, er lækket på den kinesiske tjeneste Weibo. Billedet, der ligner en officiel computertegning, viser både telefonen og en mystisk trekantet dims, der muligvis er telefonens indpakning? Eller en højttaler?

Razr foldes vandret

I modsætning til andre foldbare telefoner, vi har set, så folder Motorola Razr vandret, ligesom de gamle klaptelefoner. Billedet viser ikke om der er en tredje skærm på fronten, når telefonen er klappet sammen, men det var der på samtlige Razr-modeller i nullerne, så det ville ikke forbavse. Tværtimod.

Motorola Razr
Razr folder, modsat de øvrige foldbare telefoner, vandret.

Skærmformen går imod strømmen; hvor de øvrige foldbare har som mål at give brugeren en større skærm, så har Motorola en anden plan. Man får samme størrelse skærm, som på en ”almindelig” smartphone, men selve enheden er nærmest halveret i størrelse – altså når den er lukket. 

Selv om Motorola har bekræftet, at de arbejder på en ny Razr-model, så har de ikke sagt noget om hverken specifikationer, pris eller lanceringsdato. Wall Street Journal mener dog at vide, at den bliver dyr – 1.500 dollars dyr (omkring 10.000 kroner uden moms og afgifter).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.