×
Gadgets

Motorola pønser på bøjelig Razr-telefon til februar

Motorola vil sandsynligvis genoplive sit Razr-brand med en ny foldbar smartphone i februar måned.

De “erfarne” af os husker uden problemer Motorolas seneste store hit-telefon, den ikoniske Motorola Razr V3 fra 2004. En model, der for første gang gjorde mobiltelefoner attråværdige som designobjekt. Nu pønser Motorola på at gentage succesen med en ny foldbar model, skriver Wall Street Journal. Men den bliver dyr; 1.500 dollars dyr, siges det. Det er knapt 10.000 kroner inden moms og afgifter.

Ifølge avisen vil Motorola-brandets ejere, Lenovo, bruge den kommende Mobile World Congress i slutningen af februar måned til at vise telefonen frem. Men den endelige lancering kan sagtens blive senere.

Motorolas patent på en foldbar telefon (foto: GSMArena).

Sidste år fik Motorola patent på en enhed, der kan foldes sammen, præcis som Samsungs kommende Galaxy F. Og tidligere har Lenovo-chefen Yang Yuanquig sagt, at Razr-brandet “måske får et comeback”.

Faktisk forsøgte Motorola allerede i 2011 at genoplive Razr, da de – uden større succes – lancerede Droid Razr. Og der er en god grund til at firmaet elsker Razr – da de lancerede den første model, solgte den voldsomme 140 millioner eksemplarer.

En sjov krølle for os danskere er, at den originale Razor-telefonen dengang i 2004 havde global lancering på kunstmuseet Arken i Ishøj.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.