GadgetsTophistorie

Billeder af OnePlus 10 Pro fremviser nyt design

Formodede billeder af OnePlus 10 Pro er allerede dukket op på nettet, og de fremviser et nyt design.

På Twitter har @OnLeaks igen været på banen og denne gang har han delt billeder af, hvordan OnePlus 10 Pro muligvis kommer til at se ud. Her skiller designet af kamera-modulet sig ud, hvor det måske minder lidt om en kombination af kamera-designet på Samsung Galaxy S21 Ultra og Google Pixel 6 (Pro).

@OnLeaks forklarer desuden, at billederne er baseret på en OnePlus 10 Pro-prototype, som han har set. Han advarer dog om, at OnePlus ofte tester flere prototyper, hvorfor dette muligvis ikke afspejler det endelige design. Billederne tyder dog på, at OnePlus for alvor begynder at tage kameraet og fotografering i det hele taget, meget seriøst.

Indtil videre er der ikke nogle detaljer om kameraerne, men det forventes, at OnePlus fortsætter samarbejdet med Hasselblad.

Specifikationer vedrørende OnePlus 10 Pro er også kommet frem, hvor skærmen siges at være en 120Hz Fluid AMOLED-skærm på 6,7″, med en opløsning på 1440 x 3126 pixels. Telefonen forventes at ankomme med enten 128 GB eller 256 GB lagerplads, mens batteriet siges at være på 5.000 mAh. OnePlus 10 Pro bliver med god sandsynlighed drevet af Qualcomms kommende Snapdragon 898-chip, med enten 8GB eller 12GB RAM.

Præcis hvornår OnePlus 10 Pro lanceres, vides ikke. Det bliver dog nok engang i første halvdel af 2022.

Læs også: Billeder af Samsung Galaxy S22 Ultra er blevet lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.