TeknologiTophistorie

Tidligere Huawei-direktør skal være landechef for OnePlus

Thor Gøtz er blevet landechef for OnePlus i Danmark. Han har tidligere været direktør for Huawei og landechef for Motorola.

Noget tyder på, at OnePlus vil udnytte vakuummet efter Huawei. I hvert fald har de hentet en særdeles erfaren herre ind til en nyoprettet stilling som landechef i Danmark. Thor Gøtz kommer fra en stilling som landechef for konkurrenten Motorola. Men han har også været både salgschef og B2C-direktør for Huawei.

Tidligere har han også været ansat hos teleselskabet 3. I alt har den 41-årige Gøtz brugt 15 år i telebranchen indtil videre.

Thor Gøtz’ primære opgave bliver at øge salget af OnePlus produkter til den brede befolkning og vil med egne ord sende “OnePlus i top 3 over stærkeste smartphone-brands i Danmark”. En opgave, han løste med bravour hus Huawei, der på rekordtid blev voldsomt populære herhjemmme.

– OnePlus er en vanvittig spændende virksomhed med anmelderroste produkter og en helt ny måde at gå til markedet på. Jeg glæder mig til at være med til yderligere at styrke brandet og kendskabsgrad i Danmark, og jeg vil arbejde målrettet for at gøre OnePlus til ét af de tre stærkeste smartphone brands i Danmark, siger Thor Gøtz i en pressemeddelelse.

Også hos OnePlus er man glade for det nye samarbejde. Her bliver han taget imod af marketingdirektør Marie Dam Feldborg, der ligeledes har været ansat hus Huawei:

– Vi er rigtig glade for at byde Thor velkommen til OnePlus. Thor har lige præcis den erfaring og viden, som skal bygge videre på den positive udvikling af OnePlus, som vi oplever i Danmark. Han kender branchen indefra og har en god sans for, hvordan forbrugertendenser og ny teknologi spiller sammen, og hvad det betyder for en forretning som OnePlus, siger Marie Dam Feldborg.

OnePlus har for nyligt lanceret flagskibet OnePlus 10 Pro herhjemme. Næste enhed forventes at blive en telefon i Nord-serien af budgetmobiler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.