GadgetsTophistorie

Flere detaljer om OnePlus 10 Pro er blevet lækket

En ny bølge af lækkede detaljer vedrørende OnePlus 10 Pro er skyllet ind. Informationen ser ud til at afsløre flere specifikationer for OnePlus’ næste flagskibs-telefon.

Specifikationer

OnePlus 10 Pro bliver efter sigende udstyret med Qualcomms næste high-end chip, Snapdragon 8 Gen 1, tidligere kendt som Snapdragon 898. Snapdragon 8 Gen 1 præsenteres den 30. november.
Derudover er telefonen udstyret med 8-12GB RAM og 128GB eller 256GB lagerplads.

Displayet er af AMOLED-typen på 6,7″ med en QHD+ opløsning, samt 120Hz. Batteriet siges også at være opgraderet til 5.000 mAh, muligvis med understøttelse af lynhurtig 125W opladning. Mobilen er også IP68 støv- og vandresistent.

På kamerasiden rygtes det, at 10 Pro vil blive udstyret med en 48MP primær sensor, en 50MP ultrawide-sensor, samt en 8MP telephoto-linse med 3.3x zoom. Denne opsætning lyder nærmest identisk med hvad OnePlus 9 Pro byder på, men 10 Pro vil sandsynligvis benytte fintunede/opgraderede sensorer eller optik. Front-kameraet siges at være på 32 MP.

Nye billeder af telefonen

Tidligere skrev vi om hvordan billeder telefonen var dukket op, som gav os en idé om designet. Læs mere her: Billeder af OnePlus 10 Pro fremviser nyt design.
Nu har @OnLeaks igen været på banen med nye billeder, der giver os et bedre blik på telefonens design. Se billederne herunder:

Lancering

Telefonen forventes allerede en lancering engang i januar eller februar, men kun i Kina. En global lancering følger lidt senere engang i marts/april, ifølge et rygte på Twitter. OnePlus har dog ikke kommet med en officiel udmelding, angående lanceringen.


Læs også: Rygte: iMac Pro 2022 bliver bomstærk takket være M1 Max Duo chip

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.