×
ElbilerTophistorie

Billig elektrisk Opel Frontera kommer med 7 sæder

Opel Frontera bliver ikke dyr, men den er stor nok til syv sæder. Til gengæld er kompromiset en blodfattig motor.

Opel har tidligere vist billeder af sin nye elbil Opel Frontera. Nu præsenterer Opel officielt modellen og bekræfter, at de sigter efter en pris på 29.000 euro inklusive afgifter på det tyske marked. Det svarer til 216.000 danske kroner.

Og der er ikke tale om en lille bil. Under præsentation blev det oplyst, at den er så rummelig, at den i fremtiden også vil være tilgængelig som syvsæder. Der kan være 450 liter i bagagerummet, og med sæderne lagt ned går volumen op på 1.600 liter. Derudover er det muligt at læsse 240 kilo på taget.

Opel var dog ikke meget for at snakke om bilens tekniske specifikationer. Det står fast, at Opel Frontera vil have en beskeden rækkevidde på 300 WLTP-kilometer i basisversionen, mens en udgave med “lang rækkevidde” giver 400 WLTP-kilometers frihed. Følger den ë-C3 vil de få en maksimal ladeeffekt på 100 kW DC.

Der blev ikke givet nogen informationer om motorkapacitet, men det forventes, at den også bliver beskeden, da Frontera deler platform med Citroën ë-C3, der er Danmarks p.t. billigste elbil. Vi snakker om en ydelse på 113 hestekræfter.

Mere om den tekniske ydeevne, priser og salgsplaner for Danmark vil blive kommunikeret senere på året.

Læs eventuelt mere om forventede specifikationer her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.