×
Fremtidens HjemTophistorie

Billig filament-pære fra Ikea med 470 lumen

Ikea har lanceret et billigt alternativ til globe filament-pæren fra Philips Hue.

Ikea har udvidet sit sortiment af filament-pærer med en ny overdimensioneret sag. Den har globe-formfaktor, skal ligne en gammeldags glødepære og leverer 470 lumen. Det svarer, i lysstyrke, til en gammeldags glødepære på 40 watt.

Det er næsten dobbelt op på lysstyrke i forhold til de ‘almindelige’ E27-filamentpærer i Trådfri-serien. Men det er stadig ikke nok til at nå den sammenlignelige Philips Hue G93 globe, der har en lysstyrke på 550 lumen.

Til gengæld er Ikeas pære væsentligt billigere. Den sælges for bare 79 kroner, mens Hue-pæren p.t. står i lidt over 200 kroner. Listeprisen er på 269 kroner.

Lysstyrken i den nye Ikea filament-pære kan dæmpes, mens farvetemperaturen er låst fast på 2.200 kelvin. Det fortæller hueblog.de.

Den nye Ikea filament-pære kan allerede nu ses (og købes) på Ikeas hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.