GadgetsTophistorie

Billigt videolys med Ikea Stänkregn

Ikea Stänkregn kaster lys over både videomøder og videobloggere for billige penge.

Ikea har i de seneste måneder sluppet en række nyheder, der intet har med møbler at gøre. Blandt disse er Ikea Stänkregn, der er en LED-ringlampe til montering på computerskærmen. Den giver bedre belysning af personer under eksempelvis videomøder eller optagelser af videoblogs.

Trods en relativt lav pris på 69 kroner har lampen flere indstillingsmuligheder. Der kan vælges mellem forskellige farvetemperaturer, ligesom lysets intensitet kan justeres.

Du kan vælge mellem fire forskellige farvetemperaturer, 2700K, 3500K, 4000K, 5000K og tre forskellige lysstyrker. Lampehovedet er justerbart, så du kan pege lyset i den ønskede retning. Ikea Stänkregn har desuden en indbygget variabel lysdæmper der gør, at du kan slukke, tænde og dæmpe lyset ved at berøre den let med en finger.

Lampen får strøm fra computeren. Den tilsluttes via et 70 centimeter langt USB-C kabel.

Ikea Stänkregn er på hylderne i varehusene nu og kan også bestilles på nettet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.