×
Netflix

Mere Black Mirror på vej – her er trailerne

Netflix har frigivet trailere til de to første afsnit i fjerde sæson af Black Mirror.

Her på redaktionen elsker vi Netflix-serien Black Mirror højt og inderligt – og heldigvis er der en fjerde sæson på vej. Netflix har netop offentliggjort nye trailere for to af de nye afsnit.

Herover en trailer for afsnittet Arkangel, der er instrueret af selveste Jodie Foster og behandler begrebet curlingforældre. Vi følger en mor, der har en ung datter og står over for det stående spørgsmål om, hvordan man skal passe et barn i en stadig mere teknisk verden.

Episode tre bliver USS Callister, en art rum-opera der – som billedet øverst antyder – har hentet inspiration i Star Trek-universet.

Minder kan ændres

Men det første afsnit i sæson fire bliver Crocodile, om en ikke så fjern fremtid, hvor dine minder ikke længere er private, men kan ændres – nogle gange på nyttige måder. Se traileren til afsnittet nedenfor.

Sæson fire kommer til at består af seks afsnit, men Netflix har endnu ikke meddelt hvornår den får premiere. Et kvalificeret gæt er i løbet af første kvartal 2018. Vi har svært ved at vente …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.