×
NetflixTophistorie

Black Mirror får sjette sæson til juni

Den populære antologi-serie Black Mirror vender tilbage, med den vanlige bunke af kendte skuespillere ombord.

Der er gået fire år siden Netflix frigav femte sæson, men nu vender Black Mirror endelig tilbage. Den sjette sæson af den populære serie får premiere til juni, skriver Engadget. Og det er endnu engang med prominente skuespillere ombord.

Således kan vi se frem til afsnit med blandt andet Aaron Paul (Breaking Bad), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Ben Barnes (Shadow and Bone), Himesh Patel (Station Eleven), Josh Hartnett (Black Hawk Down), Kate Mara (House of Cards), Rory Culkin (Columbus) og Salma Hayek Pinault (Frida).

Netflix har udsendt en teaser-trailer, men har endnu ikke officielt delt informationer om den nye sæson. IMDB har blot et enkelt afsnit registreret, så hvor mange afsnit den nye sæson består af, er uvist. I Black Mirror sæson fem fik vi bare tre, mens de to foregående sæsoner havde seks afsnit hver.

Netflix skriver ved videoen:

“Du har undret dig. du har ventet. Du er blevet advaret. Den sjette sæson af Charlie Brookers Black Mirror er tilbage. Den hidtil mest uforudsigelige, uklassificerbare og uventede sæson ankommer til juni”.

Ifølge Engadget bliver de nye afsnit mere “biograffilm-agtige”. Det sker som følge af, at de seneste sæsoner mistede popularitet blandt både seere og kritikere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.