×
Gaming

Blizzard udgiver vild trailer for Diablo IV

Efter måneders spekulation har Blizzard bekræftet Diablo IV til pc, Xbox One og PS4 – og udsendt en lækker ny trailer.

Blizzard har langt om længe bekræftet, at Diablo IV er på vej. Det skete på spilfirmeats årlige BlizzCon-konference efter måneders spekulationer. Og selskabet lover, at den kommende inkarnation af Diablo vil blive et gensyn med seriens ”mørke, gotiske, middelalderlige version af Helvede”.

Ovenfor kan en nærmest biografagtig og ni minutter lang (!) grafisk trailer for Diablo IV beses og længere nede i teksten kan selve gameplayet tjekkes i den officielle gameplay-trailer.

Blizzard fortæller, at spillet vil understøtte både solospil og co-op multiplayespil, med mulighed for at møde andre spillere de kan bekæmpes i PVP-kampe. De lover også, at ”Sanctuary vil være en sammenhængende, sømløs landmasse”, der for første gang forbinder fem regioner.

Tre klasser er annonceret, nemlig Barbarian, Sorceress og Druid. Karakterne kan udviklesvia udstyr, talenttræ, evner, runer og mounts. Selve historien foregår ”mange år” efter Diablo III. Der er endnu ikke nogen udgivelsesdato, men spillet kommer til både pc, Xbox One og PS4 loves det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.