fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Blizzard afslører et nostalgisk remaster – Diablo 2: Resurrected

Blizzard har netop afsløret Diablo 2: Resurrected, under dette års BlizzConline.

Diablo 2: Resurrected vender tilbage til de nostalgiske dage, men med ny og opdateret grafik. Spillet er et fuldt remaster af det originale spil, der blev lanceret tilbage i år 2000. Resurrected indeholder desuden også udvidelsespakken, Lord of Destruction fra 2001.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Co-op og forbedret grafik tager spillet til nye højder

Det nye remaster tager udgangspunkt i det originale 2D-baserede spil og forvandler det til 3D, med blandt andet dynamisk belysning og nye animationer. Ydermere understøtter Diablo II: Resurrected også opløsninger op til 4K. Skulle du gå hen og savne spillets gamle udseende, kan du også skifte til den klassiske grafik, i det nye remaster.

Diablo II: Resurrected byder på cross-progression, men ikke cross-play. Co-op er også en mulighed for op til otte spillere, men der er desværre ingen lokal co-op. Såfremt du har interesse i at teste spillet i et tidligt stadie, starter en teknisk alfa-test desuden snart. Du kan tilmelde dig på Diablo2.com.

Lanceres i 2021 på PC og konsol

Spillet lanceres i 2021 på alle stort set alle platforme, herunder PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series og sidst men ikke mindst, Nintendo Switch. Præcis hvornår spillet lanceres i år, har Blizzard endnu ikke nævnt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blizzard oplyser at spillet kommer til at koste $39.99 på PC.

Herunder kan du se den officielle trailer til Diablo II: Resurrected.

Læs også: Microsoft præsenterer FPS boost teknologi til Xbox Series X/S

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button