Gaming

Pokémon Go-udgave af World Of Warcraft under udvikling

Blizzard er angiveligt i fuld sving med at udvikle en Pokémon Go-inspireret udgave af World Of Warcraft til mobiltelefoner.

Blizzard er angiveligt i fuld sving med at udvikle en Pokémon Go-inspireret udgave af World Of Warcraft til mobiltelefoner. Det fortæller websitet Kotaku, der citerer 11 nuværende og tidligere Blizzard-medarbejdere.

Kilderne fortæller at Warcraft-spillet er dybere og mere omfattende end Pokémon Go. Blandt andet rummer spillet en single-player kampagne. Der spekuleres i, at det er World Of Warcrafts omfattende Pets-system, med mere end tusind forskellige dyr, der skal ligge til grund for spillet. Lige som i Pokémon Go kan de såkaldte dets inddeles i kategorier, kæmpe mod hinanden og udvikles løbende.

Ifølge websitet er det Blizzards chefdesigner, Cory Stockton, der tidligere har arbejdet på World Of Warcraft der har søsat projektet. Han skulle være stor fan af Pokémon Go. Kilderne fortæller dog, at spillet – hvis det realiseres – ikke forventes at blive udgivet på denne side af 2020.

Blizzard på mobilen

Blizzard meddelte for et par måneder siden, at de snart er klar med en smartphone-udgave af det populære Diablo-spil, Diablo Immortal, til både iPhone, iPad og Android.Herover den officielle gameplay-trailer til Diablo Immortal. Blizzard har haft stor succes med kortspillet Hearthstone, der er udgivet både på computer og mobile enheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.