Pixel
Transport

BMW i4 bliver den første elbil med “almindeligt” BMW design

Indtil videre har det kun været BMW's hybrider i e-serien, der har haft et traditionelt BMW design - men den kommende BMW i4 kommer til at ligne signe benzinslugende søskende

BMW er for alvor ved at komme op i omdrejninger når det kommer til elbiler. De har opdateret i3 med større batteri og flere features og næste år kommer iX3, deres rent elektriske crossover og deres elektriske Mini er også lige på trapperne. Efter det kommer så også 4-serien, og hvor i3 har et radikalt anderledes design med dens futuristiske linier, så vil i4 komme til at ligne sine søskende i den almindelige 4 serie.

Kommer i 2021

Den bavariske producent har allerede afsløret at den kommende bil er på vej, og det forventes at den får en rækkevidde på op til 600km og formentlig også endnu hurtigere opladning end de 150kW som den kommende iX3 kan klare. Den vil altså kunne lades helt op på under 30 minutter, og du vil formentlig kunne hive mindst 400 km. på blot 15-20 minutter.

Der kan dog ske meget på tre år, og især batteriteknologien kan tage nogle meget hurtige skridt, så mon ikke specifikationerne på i4 kommer til at flytte sig undervejs. I hvert fald viser udviklingen af og designet på i4, at BMW er ved at flytte fokus over mod de almindelige forbrugere med deres elektriske biler – ligesom de fleste andre producenter.