×
Gadgets

BMW lancerer elektrisk version af X3 i Beijing: iX3

BMW's første nye elbil i fem år bliver en elektrisk version af deres SUV X3, kaldet BMW iX3

Vi skal helt tilbage til 2013 for at finde den forrige lancering af en elbil fra BMW. Dengang var det den nu velkendte i3, der så dagens lys. Efterfølgende er det, der dengang blev set som en ekstremt futuristisk bil blevet hverdag i gadebilledet, i Danmark ikke mindst takket være samarbejdet med DriveNow. Derudover har BMW deres superbil i8, som vi har anmeldt tilbage i 2015. Men nu er BMW altså ved at være klar til at løfte sløret for endnu en elbil: BMW iX3.

Lille teaser på Twitter

BMW ligger ikke skjul på, at bilen bliver lanceret på AutoChina på onsdag, og de har endda udsendt en lille teaser for bilen:

Der bliver, som du kan se, ikke afsløret meget i teaseren, omend man dog får indtrykket af, at det ikoniske luftindtag vil blive ganske radikalt redesignet.

Mange elbiler under udvikling

iX3 er en af de første i en lang række SUV’er, BMW har planlagt frem imod 2025. Derudover er BMW også godt igang med batteriudvikling og har også mindst en sedan (i5?) under udvikling – samt en selvkørende luksusbil. De arbejder også på en mulighed for trådløs opladning.

Den nye SUV skulle være at finde på vejene fra 2020 – prisen er endnu ukendt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.