×
Elbiler

BMWs nye specialhjul giver elbilerne længere rækkevidde

BMW har løftet sløret for sine aerodynamiske hjul, der skal give BMW iX3 og firmaets øvrige kommende elbiler længere rækkevidde.

Når der skal spares på batteriet, betyder selv små indgreb alverden. De nye aerodynamiske hjul fra BMW skal give firmaets kommende elektriske SUV, BMW iX3, længere rækkevidde – op til 10 kilometer, fortæller tyskerne i en pressemeddelelse

Siden skal hjulene også monteres på iNext og i4, der lanceres næste år. Alle tre biler deler også BMWs nye elektriske drivlinje, der er firmaets femte generation.

BMW hævder i pressemeddelelsen at de nye hjul reducerer modstanden med 5 procent, sammenlignet med hjulene på en benzindrevet BMW X3 og at de er 15 procent lettere. På BMW iX3 vil hjulene helt konkret give en ekstra rækkevidde på 10 kilometer, loves det.

BMW iX3
BMWs kommende elbiler: iNEXT (2021), BMW i4 (2021) og BMW iX3 (2020).

I december måned fortalte BMW at iX3 vil blive udrustet med en batteripakke på 75 kWh og vil have en rækkevidde på 440 kilometer (WLTP). Den vil kunne oplades med op til 150 kW. Bilen, der bliver BMWs første elbil siden den bedagede i3, ruller ud fra samlebåndet til forhandlerne senere i år. Næste år efterfølges den af sedanmodellen BMW i4. 

Her er endnu et billede af BMWs nye aerodynamiske hjul:

BMW iX3
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.