fbpx

 

 

 

 

Elbiler

BMW7 seriens nye topmodel bliver elektrisk

BMW har haltet en lille smule efter udviklingen når det kommer til elbiler. Godt nok var de nogle af de første med en kommerciel elbil da de lavede deres i3 – men siden da har det stået ganske stille, bortset fra nogle enkelte lanceringer som iX3, der dog er blevet forsinket ad flere omgange. Men nu rykker BMW – for nylig er deres elektriske Mini dukket op på gaden. Og nu begynder den tyske producent for alvor at vise tænder – først med deres i4, der er planlagt til næste år, og nu altså en udmelding om, at den nye BMW7 series absolutte topmodel bliver en elektrisk udgave.

Fire drivliner

Det er Oliver Zipse, der er bestyrelsesformand i BMWs Board of Management, der ifølge Electrek har annonceret den nye elektriske udgave af BMW7 i forbindelse med, at han talte om kommende elektriske biler fra den tyske producent:

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Og jeg kan sige officielt i dag: Vores BMW7 Serie flagskib vil være en af dem. Den næste generation 7 Serie kommer med fire forskellige drivlinier: Benzin, diesel, Plug-in hybrid og rent elektrisk. Alle fire vil være bygget på samme arkitektur, og den allerbedste, mest kraftfulde 7 Serie vil være 100% elektrisk.”

Den elektriske BMW7 serie forventes på gaden i løbet af næste år.

Back to top button