×
GadgetsTophistorie

B&O’s lydbøf har fået nyt liv

Beosound A1, der er et af B&O's mest populære produkter de seneste mange år, har fået nyt liv af sydkoreansk modehus.

Lige i tide inden foråret gør sin entre, har B&O fået hjælp til at puste nyt liv i et af deres mest ikoniske produkter. Nemlig den bærbare, trådløse højttaler Beosound A1, der er det bedst sælgende B&O-produkt nogensinde. Hjælpen har de fået af de sydkoreanske modehus Ader Error.

Ikke alene er højttaleren blevet farvet blå og udstyret med modehusets logo. De har også skabt en skræddersyet taske og et højttalerstativ, der skal “forene Bang & Olufsens ikoniske lydkvalitet med Ader Errors avantgarde-mode”.

– Bang & Olufsen har i næsten 100 år været med til at skubbe grænserne for lyd og design. At lægge vores bærbare højttaler Beosound A1 i hænderne på Ader Error er et godt eksempel på, hvordan vi kan tilføre vores signaturhøjttaler nyt udtryk, siger Bang & Olufsens Head of Brand collaborations, Andra Gavrilescu.

Højttalerstativet er designet med ønske om at gøre Beosound A1 til et kunstværk.

“Højttalere bliver ofte placeret på et bord, gulv eller væg, men sjældent på et stativ. Når højttaleren placeres på et stativ, fremstår den som et kunstværk,” skriver selskabet.

Højttaler-tasken er lavet af blødt okselæder med bomuldsfyld, og kommer med en justerbar skulderrem og en opbevaringspose, der beskytter højttaleren, mens man er på farten.

Samme lydbøf – nyt design

Selve højttaleren er den andengenerations Beosound A1, der kom for fire år siden. Det vil sige en mellemtonehøjttaler med en 3,5-tommer aluminium membran, der består af et kraftigt neodym-magnetsystem, 3⁄4-tommer silk dome tweeters og avanceret DSP-filtrering, der drives af et par 30-watt klasse D-forstærkere.

Højttaleren har 360 graders lydspredning, op til 18 timers spilletid og er støv- og vandtæt (IP67). 

‘The Blueism’-kollektionen, som den kaldes, vil være tilgængelige i begrænset antal online og i udvalgte butikker fra den 11. april 2024. Priserne er som følger:

  • Beosound A1 Ader Error Edition med højttaler-stativ 3.750 kr.
  • Beosound A1 Ader Error Edition med højttaler-taske 2.400 kr.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.