fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Brug Easypark direkte via Apple CarPlay

Easypark er den første parkeringstjeneste, der gør det muligt at starte parkeringen via Apples CarPlay-brugerflade.

Nu kan du starte parkeringen direkte fra bilens skærm, hvis den er udrustet med Apple CarPlay. Easypark er, som den første parkeringstjeneste, flyttet ind i Apples brugerflade til biler, fortæller de i dag i en pressemeddelelse.

Det betyder at du kan parkere uden at skulle hive hverken kreditkort, kontanter eller en smartphone op af lommen. Telefonen skal dog stadig være forbundet til bilen. Tjenesten virker på tværs af Europa; i mere end 2.200 byer i 20 forskellige lande.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Du kan køre fra det nordlige Skandinavien til det sydlige Italien og Spanien og bruge EasyPark i Apple CarPlay undervejs. Det er helt unikt, siger Johan Birgersson, der er CEO for Easypark Group.

Easypark har længe siddet forrest i bussen, når det gælder integration med Apples produkter. Allerede i 2018 blev det muligt at betale for parkeringen via Apple Pay og Apple Watch.

– Vi ser et stort potentiale i at blive tilgængelig på en ekstra Apple-platform. Easypark har været i front inden for appudvikling til iOS i årevis, og dette er en naturlig udvikling for os. Potentialet ved at afvikle app’en fra bilens hovedenhed er stort og vil sandsynligvis betyde yderligere trin for innovation fremadrettet, siger Johan Birgersson videre.

Tidligere på måneden indgik selskabet også et samarbejde med ladeoperatøren Recharge, der opererer i Norge, Sverige og Finland. Samarbejdet gør det muligt for kunderne at betale for opladning af elbiler direkte fra Easypark-app’en.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button