×
Gaming

Burnout Paradise Remastered med ny trailer

Det legendariske racerspil Burnout Paradise bliver relanceret den 16. marts, hvor det også er optimeret til nutidens platforme og 4K

Det er ti år siden, at det meget populære spil Burnout Paradise første gang ramte butikshylderne. Nu er der godt nyt til alle motorfans, der savner det vilde og sjove racerspil. EA og Criterion Games har nemlig offentliggjort, at en forbedret udgave af spillet er på trapperne. Og spillet har ovenikøbet fået en stor overhaling, så det er opdateret til nutidens platforme.

Indhold fra det oprindelige spil inkluderet

Som det også fremgår af den officielle trailer til Burnout Paradise Remastered (i bunden af denne artikel), bliver den nye forbedrede version udgivet den 16. marts 2018 til PlayStation 4 og Xbox One. Desværre må PC-brugere væbne sig med tålmodighed, da en egentlig PC-version først kommer senere på året.
Det forbedrede spil indeholder alle otte dele fra det oprindelige Burnout Paradise – herunder den legendariske vognpark, hvor der er designet biler efter film som Tilbage til fremtiden og Ghostbusters. Derudover er spillet selvfølgelig visuelt optimeret til at køre 4K på PS4 Pro og Xbox One X.

Koster 242 kroner

Hvis man er EA Access medlem, kan man allerede spille spillet fra den 9. marts. Det skyldes, at der er en prøveversion, der giver ti timers uhindret spilletid, hvor alle dele af spillet er tilgængeligt.
For alle dem, der er ivrige efter at købe spillet, så har EA meldt ud, at det kommer til at koste $40, eller hvad der svarer til 242 kroner – for de penge får man basisspillet samt al indholdet tidligere beskrevet.

Take me down to the paradise city…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=f4JqCmt9hzE

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.