×
GamingTophistorie

EA og DICE arbejder på to nye Battlefield-spil

EA (Electronic Arts) og DICE har netop udmeldt, at de arbejder på to nye spil i Battlefield-serien. Et til PC og konsol, samt et helt nyt spil til mobilen.

Det ene spil er selvfølgelig det ventede primære spil i serien, hvilket forventes at blive lanceret i slutningen af året. DICE har sammen med flere EA-understudier, samlet det største team nogensinde, der arbejder på det næste Battlefield-spil. Dermed bliver det ifølge DICE, “et dristigt skridt”, der bliver “ført op på et helt nyt niveau”.
Spillet ankommer på PC, PS5 og Xbox Series X|S. Titlen på spillet er ikke blevet afsløret endnu, men “Battlefield 6” er det bedste gæt, indtil videre.

“2021 er et spændende år for os her hos DICE. Vi arbejder sammen med flere interne EA-udviklingsstudier i verdensklasse og har det største team nogensinde til at arbejde på et Battlefield-spil til konsol og pc. Vores venner hos Criterion og DICE LA arbejder sammen med os om vores fælles vision for spillet, mens teamet i Göteborg fører teknologien i spillet til et nyt niveau. Sammen skaber vi en fantastisk oplevelse, som I kan nyde senere i 2021.” Lyder det fra Oskar Gabrielson, General Manager hos DICE.

Battlefield lander på mobilen

Derudover arbejdes der også på et helt nyt Battlefield-spil til mobilen. DICE samarbejder nemlig med Industrial Toys, om at skabe et enkeltstående spil til mobile enheder. Spillet lander i 2022 på smartphones og tablets.

EA har endnu ikke nævnt hvad de to spil præcis går ud på, men de lover, at de har meget mere at vise os, i de kommende måneder.

Ifølge et rygte, forventes det ikke at vi ser det næste Battlefield-spil på sidste-generations konsollerne, PS4 og Xbox One. Læs artiklen her: Rygte: Battlefield 6 lander ikke på PS4 og Xbox One

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.