×
GamingTophistorie

Rygte: Battlefield 6 lander ikke på PS4 og Xbox One

Ifølge et nyt rygte, lander det kommende Battlefield 6 ikke på PS4 og Xbox One.

Dette vil altså betyde, at Battlefield 6 kun lanceres på current-gen konsollerne, PS5 og Xbox Series, samt PC.
Dermed et det et farvel til sidste-generations konsollerne, såfremt informationen viser sig at være sand.

Lækket stammer fra Tom Henderson, der tidligere har lækket information om Battlefield 6, med den futuristiske setting. Derudover nævner Henderson også, at spillet måske lanceres på Xbox Game Pass, på lanceringsdagen, for at booste antallet af spillere.

Spiller du stadig på en PS4 eller Xbox One, er det derfor måske tid til at overveje en opgradering, hvis man vil spille Battlefield 6, når det lanceres senere på året.

Rygtet kunne sagtens vise sig at være sandt, da en tidligere udmelding fra EA og DICE, kunne hentyde til, at spillet udelukkende lander på “next-gen platforms”.

I en tidligere kommentar til Gamespot, udtalte EA og DICE, at Battlefield 6 er “målrettet mod ny innovation, der vil blive aktiveret af næste-generations platforme.”

Hverken EA eller DICE har kommenteret på rygtet, eller bekræftet hvorvidt Battlefield 6 lander på PS4 og Xbox One, eller ej. Forhåbentlig hører vi mere om Battlefield 6, i de kommende måneder.


Læs også: Samsung inviterer til Galaxy Unpacked den 28. april

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.