fbpx

 

 

 

 

Gadgets

VR-hjelm med øjentrackere og hjernesensorer

Årets mest innovative vr-produkt er LooxidVR, der kan måle hjernebølger og øjenbevægelser.

Egentlig starter årets CES, Consumer Electronics Show, først i morgen, men der er allerede blevet vist adskillige nye produkter frem. Deriblandt LooxidVR-hjelmen, der er en alt-i-en-pakke, der tager virtual reality til nye højder.

Hvad er det?

LooxidVR er en smartphonebaseret vr-løsning, skabt af Looxid Labs, med sensorer der måler brugerens hjernebølger samt kameraer, der kan tracke øjenbevægelser. Hjelmen har fået prisen som det mest innovative vr-produkt på CES 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LooxidVR

I modsætning til eksisterende vr-løsninger kan LooxidVR give vr-programmerne adgang til brugerens fysiske reaktioner, hvilket kan give en hidtil uset kontrol og interaktion mellem brugeren og den virtuelle verden bag skærmene. For eksempel vil hjelmen kunne bruges til terapi eller smertebehandling, ved at spore ufrivillige bevægelser fra brugeren.

Hvornår …

Looxid Labs viser en fuldt funktionel LooxidVR frem på CES-messen, men der er hverken pris ikke nogen officiel lanceringsdato. Fra den 1. februar kan man forudbestille hjelmen på Looxid Labs hjemmeside.

Back to top button