×
Gaming

Oculus Go: Budget-VR? Ikke helt …

Hidtil har du kunnet vælge mellem to typer virtual reality-headsets; billige plastikbriller med plads til mobiltelefonen eller de dyre, forkromede sæt, der skal tilsluttes en potent hjemmecomputer. Det nye Oculus Go vr-headset er ingen af delene. Det er en alt-i-en-enhed, der ikke kræver hverken mobiltelefon eller computer. Men det er stadig ikke nogen billig indgang til den virtuelle verden.

Oculus Go er med andre ord en vr-løsning til os, der stadig er for nærige til at kaste 10.000-15.000 efter et fuldfedt system som Oculus Rift, men samtidig er nysgerrige nok, til at betale de knapt 2.000 kroner, som denne light-udgave af Rift kommer til at koste.

Til gengæld er der så også skrællet en del af liret væk. OLED-skærmen fra Rift er skiftet ud med en billigere LCD-model og den fulde sporing af bevægelse er fjernet, så kun hjelmens bevægelser opdages. Det hele styres i øvrigt via en lille medfølgende controller.

Ifølge rygterne er hjelmen kompatibel med både Rift og Gear VR-mobilapps og der vil være indbygget et bibliotek af apps, du kan vælge mellem, når den tændes.

Forventes at blive lanceret i starten af 2018 til en pris på mellem 200 og 250 euro. Læs mere hos Oculus

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.