fbpx

 

 

 

 

Gaming

Oculus Go: Budget-VR? Ikke helt …

Hidtil har du kunnet vælge mellem to typer virtual reality-headsets; billige plastikbriller med plads til mobiltelefonen eller de dyre, forkromede sæt, der skal tilsluttes en potent hjemmecomputer. Det nye Oculus Go vr-headset er ingen af delene. Det er en alt-i-en-enhed, der ikke kræver hverken mobiltelefon eller computer. Men det er stadig ikke nogen billig indgang til den virtuelle verden.

Oculus Go er med andre ord en vr-løsning til os, der stadig er for nærige til at kaste 10.000-15.000 efter et fuldfedt system som Oculus Rift, men samtidig er nysgerrige nok, til at betale de knapt 2.000 kroner, som denne light-udgave af Rift kommer til at koste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til gengæld er der så også skrællet en del af liret væk. OLED-skærmen fra Rift er skiftet ud med en billigere LCD-model og den fulde sporing af bevægelse er fjernet, så kun hjelmens bevægelser opdages. Det hele styres i øvrigt via en lille medfølgende controller.

Ifølge rygterne er hjelmen kompatibel med både Rift og Gear VR-mobilapps og der vil være indbygget et bibliotek af apps, du kan vælge mellem, når den tændes.

Forventes at blive lanceret i starten af 2018 til en pris på mellem 200 og 250 euro. Læs mere hos Oculus

Back to top button