fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Sony har solgt 7,8 millioner PS5-konsoller

Sony har solgt 7,8 millioner PS5-konsoller på global plan, siden lanceringen i november 2020, ifølge en ny rapport.

Selvom efterspørgslen fortsat er højere end udbuddet, har Sony formået at sælge 7,8 millioner PS5-konsoller pr. den 31. marts 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sonys seneste indtjeningsrapport afslørede, at virksomheden havde solgt 4,5 millioner PlayStation 5 verden over, i slutningen af 2020. Det betyder, at 3,3 millioner enheder er blevet solgt fra januar til marts 2021. Faldet fra kvartal til kvartal forklares sandsynligvis ved, at Sony havde tid til at producere en del konsoller, inden lanceringen sidste år.

Fortsat fremgang for PlayStation Plus

PlayStation Plus er fortsat i fremgang, med i alt 47,6 millioner abonnenter, hvilket svarer til en stigning på 14,7 procent, sammenlignet med sidste år.

Sony fortsætter desuden med at sælge en del PlayStation 4, måske i lyset af, at det fortsat er svært at få fat på en PS5. I det seneste kvartal blev der nemlig solgt 1 million PS4. Samlet set er der blevet solgt hele 115,9 millioner PS4-konsoller, siden lanceringen tilbage i 2013.

Alt i alt havde Sony Interactive Entertainment, et samlet driftsresultat på 342,2 milliarder yen (3,14 milliarder dollars) for regnskabsåret 2020 – en ny rekord for Sony.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det går uden tvivl godt for Sony og PlayStation, specielt når man tænker på, at vi stadig befinder os under en pandemi med forsyningsproblemer.
Tidligere på måneden bragte vi også nyheden om, at PS5 er den hurtigst sælgende konsol i USA, målt på omsætning og antal solgte enheder, i de første 6 måneder på markedet. Læs artiklen her: https://www.inputmag.dk/playstation-5-er-den-hurtigst-saelgende-konsol-i-usa/


Læs også: Sony vil forøge produktionen af PlayStation 5

Back to top button