×
GadgetsTophistorie

Chromecast med Google TV – her er planen for 2022

Google planlægger at Chromecast med Google TV skal være bedre til at styre det smarte hjem. Og så skal der leges med fitness-funktioner.

Google har store planer for Chromecast med Google TV. Donglen, som vi endnu ikke har fået lov til at købe herhjemme, i hvert fald officielt, skal nemlig have udvidet funktionaliteten i 2022. Det fortæller Googles Rob Caruso i et interview med mediet Protocol. Han nævner blandt andet bedre styring af hjemmets enheder, fitness og videokonferencer som nye muligheder.

Og det er ikke bare donglen, der begaves med de nye funktioner, men selve Google TV platformen, der benyttes af flere fladskærmsproducenter.

Caruso kalder fitness for et “stort udforskningsområde” og henviser samtidig til de seneste Android-ændringer i forhold til styring af enheder i det intelligente hjem. Begge som fingerpeg om, hvad der er i vente i 2022. Zoom bliver også nævnt som en potentiel tilføjelse til platformen.

Både fitness og styring af det inteligente hjem, er pudsigt nok ret prominente features på konkurrenten Apple TV. I form af Apple Fitness Plus-tjenesten (der ikke er kommet til Danmark) og HomeKit-integrationen i Apple TV.

Rob Caruso sætter naturligvis ikke dato på de nye funktioner, men siger at han håber de kommer “senere i år”.

Google TV operativsystemet benyttes af millioner af brugere over hele verden. Google hævder, at der er omkring 110 millioner Android TV enheder i brug på verdensplan. Samt at syv ud af de ti største fladskærmproducenter har valgt at benytte styresystemet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.