ElbilerTophistorie

Clever fordobler energitillægget

Elpriserne rammer endnu engang Clevers kunder - energitillægget stiger til det dobbelte fra 1. oktober

Clever har her til morgen sendt en mail til deres kunder hvori de annoncerer en fordobling af energitillægget fra 345 kr. til 690 kr. Clever begrunder stigningen på energitillægget, der nu efterhånden svarer til selve abonnementsprisen, med stigende elpriser. I mailen til kunderne skriver de:

“Vi har fulgt nøje med i elpriserne, som desværre stiger og stiger. I marts lå elprisen i gennemsnit på 3,70 kr. – i august ligger den nu over 5 kr. Alle prognoser forudser, at den vil fortsætte med at stige, i både tredje og fjerde kvartal af 2022. Som følge af de ekstraordinære høje elpriser, vil tilbagebetalingssatsen blive tilsvarende høj. Vi er endnu ikke klar med opgørelsen fra august, men beregningerne tyder på, at den kommer til at være over 5 kr./kWh.”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den samlede pris bliver nu altså 1.439 kr. og den pris gælder frem til 31. december 2022. Herefter vil Clever genberegne prisen. Det forrige energitillæg blev beregnet for fire måneder, men nu ser Clever sig altså nødsaget til at genberegne tillægget hver 3. måned i stedet. Det kan selvfølgelig blive en god ting for brugerne, skulle priserne falde – men det kan også risikere at blive endnu dyrere efter 31. december.

Er du Clever kunde kan du opsige dit abonnement hos tjenesten, og firmaet accepterer opsigelse og øvrige ændringer i abonnementet frem til energitilæggets ikraftræden 1. oktober. Gør du som kunde ikke noget inden da accepterer du den nye pris.

Du kan læse mere om tillægget og se Clevers direktør forklare motiveringen for stigningen her.

Clever Go bliver også dyrere

Foruden forhøjelsen af energitillægget, så har Clever også annonceret prisstigninger på Clever Go, som er deres ladebrik-løsning. Den giver mulighed for opladning på offentlige Clever-standere, hvor der betales pr. forbrug. Prisen herpå forhøjes som følger og er gældende fra 1. oktober:

  • Normal- og hurtigladere med en maks-effekt io til 99 kW: 8,95 kr./kWh
  • Lynladere med en maks-effekt på +100 kW: 9,95 kr./kWh

Hvis prisstigningen er så høj, at man ikke ønsker at benytte sin Clever Go-brik, så kan den blot pakkes væk. Der er ingen udgift ved at have en aktiv brik, oplyser Clever.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.