×
GamingTophistorie

Cyberpunk 2077 endelig klar som PS5 og Series X|S version

Den seneste opdatering til Cyberpunk 2077, Patch 1.5, byder endelig på en version optimeret til PS5 og Xbox Series X|S.

Den seneste opdatering til Cyberpunk 2077, Patch 1.5, byder endelig på en version optimeret til PS5 og Xbox Series X|S.

Det er efterhånden gået et stykke tid siden Cyberpunk 2077 blev lanceret, i et stadie, der langt fra var tilfredsstillende. Siden da har spillet modtaget mange opdateringer med fejlrettelser, og nu har vi endelig fået den lovede opdatering til PS5 og Xbox Series X|S.

Udvikleren af Cyberpunk 2077, CD Projekt Red, har udgivet en ny version af spillet optimeret til Xbox Series X|S og PlayStation 5. Det seneste Patch 1.5 retter mange fejl og introducerer også nye elementer til spillet, bla. nye våben og lejligheder, samt mulighed for at ændre udseendet på karakteren “V”, man spiller som, midt i spillet. Se alt hvad opdateringen byder på her.

Op til 4K 60 fps på PS5 og Series X

På PlayStation 5 og Xbox Series X kan man vælge at køre spillet i to tilstande. Den ene er “performance mode”, som kører spillet i 4K med 60 fps. Den anden mulighed er fokuseret på visuel kvalitet og kører i 4K med 30 fps, samt ray-tracing aktiveret. Series S har kun én mulighed, hvor spillet kører i 1440P med 30 fps.

Gratis opgradering, hvis du allerede ejer spillet

Ejer man allerede spillet på PS4 eller Xbox, kan man opgradere gratis til den nye udgave. På PlayStation skal man dog manuelt ind og hente den nye PS5-version på PS Store. Ejer man ikke spillet, er der også mulighed for at prøve det af, i en “trial udgave”.

Se gameplay for spillet på PlayStation 5 og Xbox Series X herunder:


Læs også: Stor popularitet: Samsung Galaxy Tab S8 udsolgt i USA

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.