TeknologiTophistorie

Danmarks ældste it-magasin lukker og slukker

Det 39 år gamle it-magasin Alt Om Data er blevet overtaget af Computerworld, der lukker den trykte udgave af magasinet.

En æra er slut. It-magasinet Alt Om Data, der er det sidste danske magasin om computere, lukker og slukker. Det sker mindre end et år før magasinet kunne have fejret 40 års fødselsdag. Det er nu overtaget af Computerworld i Danmark, der har valgt at stoppe udgivelsen af det trykte magasin.

Alt Om Data udkom første gang i oktober 1983 og har igennem tiderne været legeplads for mangen et it-skribent. Blandt andet den nuværende chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen, der var teknologiredaktør på magasinet i et par år.

– Jeg er helt klar over, at det er en betydelig arv, der skal bæres videre. Jeg og resten af redaktionen ser derfor frem til byde de mange Alt om Data-læsere velkommen i Computerworlds univers, siger Lars Jacobsen.

Magasinet har siden fødslen været drevet af firmaet Audio Media, der nu er under konkurs. Forlaget har også tidligere udgivet hedengangne magasinet som Privat Computer og den danske udgave af T3. Med købet overtager Computerworld blandt andet Alt om Datas hjemmeside, abonnementsdatabase og nyhedsbrevsmodtagere.

I forbindelse med overtagelsen tilbydes brugere, der modtager magasinet i fysisk form adgang til Computerworlds digitale Premium-abonnement frem til udgangen af 2023.

Abonnenter vil i den kommende tid få direkte besked.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.