Pluto TVTophistorie

Dansk gamingkanal tilføjes på Pluto TV

Den gratis streamingtjeneste Pluto TV får fra den 30. november tilføjet nyt dansk indhold. Det sker med gaminguniverset Pixel.tv.

Gaminguniverset Pixel.tv slog dørene op tilbage i 2007 og blev Danmarks første uafhængige tv-station. I front er spileksperten Thomas Bense, som de fleste måske kender fra Go’Morgen Danmark og lignende, hvor han har udbredt kendskabet til gaming for den brede befolkning.

Nu rykker Pixel.tv så ind på Pluto TV, som åbnede tidligere på året med gratis reklamefinansieret streaming.

“Pluto TV skal i Danmark naturligvis også byde på en masse lokalt indhold, og derfor arbejder vi kontinuerligt på at indgå nye, lokale partnerskaber, der kan levere kvalitetsindhold til vores seere. Det indhold som Pixel.tv kan levere passer spot on til vores unge målgruppe, og det nye partnerskab understreger vores ambition om, at Pluto TV skal indeholde alt det, seerne efterspørger af både lokalt og internationalt kvalitetsindhold,” udtaler Pluto TVs nordiske direktør Jesper Dahl.

Om samarbejdet udtaler Thomas Bense følgende om samarbejdet, der placerer Pixel.tv som tv-kanal nummer 108 på tjenesten.

“Vi ser frem til, at Pixel.tv snart er at finde på Pluto TV. Seerne kan se frem til en version af Pixel.tv, der fungerer som en god gammeldags flow-tv-kanal, hvor vi samler Pixel.tv indhold fra de store begivenheder og udgivelser, når det gælder gaming, tech og film.”

Registrering er ikke nødvendigt på Pluto TV er tilgængelig på alle gængse platforme. Tjenesten kan tilgås fra alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc) via browseren på www.Pluto.tv, via app på Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Samsung, LG og iOS- og Android-apps, der er tilgængelige i Apple Store og Google Play.

Kilde
Pressemeddelelse
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.