Pluto TVTophistorie

Nu er Pluto TV kommet til Google TV

Gratistjenesten Pluto TV er nu kommet som app til Android TV – inklusive den nye Chromecast med Google TV og Amazon Fire TV.

Gratistjenesten Pluto TV, der for nyligt gik i luften i Danmark, har udgivet en app til fladskærme med Android TV. Den kan også hentes på Amazon Fire TV og på den kommende Chromecast med Google TV, der lander herhjemme om et par uger.

Samtidig burde der nu også være tændt for Chromecast-funktionen. En feature der manglede, da tjenesten gik i luften i midten af maj.

Pluto TV er 100 procent reklamefinansieret og tilbyder både on-demand-indhold og en imponerende samling af tematiske live-kanaler. Heriblandt fire gaming-kanaler, der sender live 24 timer i døgnet, nemlig Gameplay: Fortnite, Gameplay: Roblox, MinecrafTV og IGN. Kanalerne viser både anmeldelser, nyheder, gameplay-videoer og mere.

Desuden indeholder tjenesten indhold fra Paramount, ligesom det gamle Viafree er integreret. Det inkluderer reality-tv som Luksusfælden, Paradise Hotel og Familien På Bryggen.

Tjenesten er tilgængeligt gratis overalt, uden at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc) via browseren www.Pluto.tv, via app på Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Samsung, LG og iOS- og Android-apps, der er tilgængelige i Apple Store og Google Play.

Sidst i april åbnede tjenesten BritBox der byder på britisk indhold. Og i nær fremtid vil  Nordisk Film+ gå i luften med indhold fra bl.a. MinBio og Dansk Filmskat.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.