ElbilerTophistorie

Dansk pris på MG ZS EV er lavere end ventet

Legendariske MG vender tilbage til Danmark med den elektriske crossover ZS EV om tre uger – og den bliver billigere end ventet.

Den danske importør Nellemann er endelig klar med priserne på den elektriske MG ZS EV, som lander i Danmark allerede om 22 dage. Og indstigningsmodellen bliver faktisk billigere end vi havde gættet; for 219.999 kroner kan du køre ud fra forhandleren i indstigningsmodellen ZS EV Comfort, der har op til 263 kilometers rækkevidde og en 5-stjernet sikkerhedspakke.

Dermed bliver MG ZS EV knapt 70.0000 kroner dyrere end den p.t. billigste elbil på det danske marked, nemlig Seat Mii electric, der kan købes for 149.990 kroner, men det er også svært at sammenligne de to biler. Hvor Seat’en er en mikrobil, er MG ZS EV en såkaldt B-SUV model med noget bedre plads til familien.

Ud over Comfort findes også en Luxury-variant med en pris, der starter ved 249.079 kroner. Grundkonfigurationen i de to varianter er ens, men i Luxury-udgaven forkæles ejeren med blandt andet bakkamera, Blind vinkel assistent & Rear Cross Traffic Assist, panorama soltag og meget mere. Vi har tidligere skrevet mere detaljeret om forskellene mellem de to varianter.

Både Comfort og Luxury har den samme drivlinje i form af en 44,5 kWh batteripakke, der giver bilen en rækkevidde på op til 263 kilometer mellem opladninger (WLTP). Den 105 kW store motor giver ZS EV en tophastighed på 140 km/t og en acceleration fra nul til 100 km/t på 8,2 sekunder. 

Bilen kan oplades med op til 6,6 kW hjemme i garagen, mens den understøtter hurtigladning på op til 80 kW ude i verden. Modellen er ganske rummelig – med god plads på både første og anden sæderække og et fint bagagerum på 470 liter.

MG sender i disse mails rundt til nysgerrige og potentielle kunder med tilbud om art prøvekøre bilen – man kan reservere tid her. Turen kan starte fra de såkaldte brand stores, der findes i Aarhus, Odense, Roskilde og Valby.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.