ElbilerTophistorie

Dansk taxaselskab køber 300 elbiler af Henrik Fisker

Det danske taxaselskab Viggo har bestilt 300 Fisker Ocean elbiler, der skal transportere kunderne rundt i skandinaviske byer.

Fantasten Henrik Fisker har modtaget en ordre på 300 eksemplarer af sin elbil Fisker Ocean, der først for ganske nyligt er blevet bygget som en kørende prototype. Ordren kommer fra den danske startup og taxatjeneste Viggo, der vil bruge bilen i sin flåde fremover.

Viggo forventes at overtage 300 elektriske luksus-SUV’er fra Fisker Ocean, startende fra fjerde kvartal 2022.

– Vi grundlagde Viggo for at skabe en bedre og mere bæredygtig oplevelse for vores kunder. Vores valg af Ocean er en afgørende vigtig del af denne mission. Siddepladsen, det fleksible rum i Fisker Ocean og de forventede driftsomkostninger gør elbilen til et meget logisk valg til vores flåde, kommenterer Kenneth Herschel, founder og CEO for Viggo.

Viggo, der blev grundlagt i 2019, er en app-baseret mobilitetstjeneste der p.t. har 55 elbiler i flåden (med planer om 100 elbiler ved årets udgang) og virksomheden har i dag gennemført mere end 100.000 ture. App’en findes til både iPhone og Android.

Henrik Fisker
Fisker Ocean.

Fisker Ocean SUV’en blev præsenteret ved et event i januar måned. For nyligt blev det annonceret at bilen skal bygges af det østrigske selskab Magna Styer, der angiveligt har bygget mere end 3,7 millioner biler fordelt på 30 forskellige modeller. De har blandt andet bygget Mercedes-Benz G-klassen i Graz, Østrig, oplyses det.

Fisker Oceoan er, for en stor del af interiørets vedkommende, bygget af genbrugsmaterialer. Blandt andet plastik, der er fisket op af have; deraf navnet. Du kan læse meget mere om bilen her: 5 ting vi ved om Fisker Ocean.

– Vi skabte Fisker Ocean med fokus på plads, rækkevidde og kvalitet – og disse ting er også meget vigtige for Viggo, deres chauffører og deres kunder, siger Henrik Fisker, formand og CEO for Fisker.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.