fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Danske OnePlus-fans inviteres til lancering af OnePlus 7T

Lanceringer plejer at være forbeholdt få udvalgte, men nu har danske OnePlus-fans mulighed for at komme til officiel lancering af OnePlus 7T.

Kinesiske OnePlus har altid slået sig op på at være tætte med kunderne – og med den kommende lancering af OnePlus 7T åbner de dørene for helt almindelige forbrugere. Her kan fans af firmaet både se og få fingrene i OnePlus 7T-serie før alle andre. Det meddeler selskabet i dag i en pressemeddelelse.

– Vi gør enormt meget for at inddrage vores fans og brugere i udviklingen af OnePlus, og vi glæder os meget til at vise de nye smartphones i 7T-serien frem. Vores nye 90Hz Fluid Display bliver ved med at løfte standarden for smartphone-skærme, og man kan godt glæde sig, hvis man er på udkig efter en uovertruffen skærmoplevelse, siger Marie Feldborg, der er marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eventet finder sted den 10. oktober i biografen Cinemaxx på Fisketorvet i København. Her vil de fremmødte få mulighed for at følge den officielle lancering på biografskærmen, hvorefter der vil være et såkaldt pop-op event, hvor man kan få hænderne på de nye telefoner. Det vil også være muligt at tage telefonen med sig hjem, mod betaling forstås, hele syv dage før den officielle salgsstart.

Det er gratis at komme med til lanceringen, men kræver tilmelding, som kan ske via dette link.

Programmet er som følger:

10.00-16.00 – Underholdning, konkurrencer og overraskelser til køen
16.00-16:30 – Registrering
16.30-16:50 – Dørene til salen åbner
16.50-17.00 – Velkomst
17.00-18.00 – Livestream-Keynote ved Pete Lau
18.00 – Pop-up event åbner (Mad, fri bar og DJ)
22.00 – Tak for i aften

Har man ikke mulighed for at følge med i begivenheden i København, er det også muligt at overvære lanceringen på livestream via OnePlus’ hjemmeside eller på OnePlus’ YouTube– og Twitter-kanaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button