fbpx

 

 

 

 

Gadgets

OnePlus 7T fødes med Android 10 – og en helt ny indpakning

OnePlus har bekræftet, at deres nye topmodel, OnePlus 7T, bliver den første Android-telefon, der har Android 10 installeret ved fødslen.

I sidste uge overhalede OnePlus samtlige Android-konkurrenter, da de leverede Android 10-opdateringen til deres OnePlus 7-serie, bare to uger efter Googles egen lancering af styresystemet. Nu har kineserne også bekræftet, at Android 10 er præinstalleret på OnePlus 7T, når den kommer i butikkerne. 

Dermed bliver OnePlus 7T den første Android-telefon på markedet, der har Android 10 præinstalleret – en ære der ellers normalt tilfalder Googles egne Pixel-telefoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved samme lejlighed har OnePlus-chefen, Pete Lau, været flittig på Twitter, hvor han har præsenteret et billede af OnePlus 7T-seriens nye indpakning, der lever op til kinesernes nye grafiske retningslinjer. Den nu røde æske er en tilbagevenden til de første OnePlus-telefoner, hvor netop rød var en dominerende farve.

OnePlus’ nye topmodel bliver præsenteret ved et event i Indien i denne uge, mens den europæiske lancering først løber af stablen den 10. oktober. Telefonen har tre kameralinser, et 90 Hz display og SnapDragon 855+ processor. Der kommer både en OnePlus 7T og en Pro-model.

Back to top button