fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Dropper popop-kamera på OnePlus 7T

Nye billeder og en video antyder, at OnePlus dropper popop-kameraet på den OnePlus 7T model der forventes lanceret inden længe.

Det ser ud til, at det runde kamerahus på bagsiden af OnePlus 7T Pro ikke bliver den eneste overraskelse. Står det seneste læk til troende, vil OnePlus også droppe det popop-kamera, der blev introduceret i forgængeren.

Computertegninger, som er blevet lagt ud af forholdsvis pålidelige Twitter-konto @OnLeaks, viser at kameradråben på fronten er tilbage. Ja, faktisk ligner telefonen på billederne grangiveligt OnePlus 6T – hvis man ser bort fra det runde kamerahus, der nu huser tre forskellige linser og en LED-blitz.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Telefonen på billederne skulle også være OnePlus 7T – altså ikke en Pro-model. Kan det betyde, at OnePlus vil lancere to modeller? Eller vil de lancere en enkelt model, denne, som er biligere end forårets OnePlus 7 Pro?

Det er ikke mere end et par dage siden, at de første rygter om det runde kamerahus dukkede op og det er stadig uvist hvilken type linser kameraet vil være udrustet med.

OnePlus har tidligere lanceret sine T-modeler i oktober måned, men forleden meddelte Pete Lau at firmaets nye satsning, fladskærmen OnePlus TV, bliver lanceret i løbet af september måned – og der har været spekulationer om at Pete Lau ville præsentere OnePlus 7T (Pro) ved samme lejlighed. 

OnLeaks og Pricebaba har også fremtryllet en video, der angiveligt viser designet på OnePlus 7T. Se den her:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button