×
Netflix

Danskerne er europamestre i at bingewatche

Hvis du er en af dem, der sluger hele seriesæsoner på et døgn, så er du bestemt ikke alene. Der er åbenbart gået prestige i at bingewatche hele sæsoner af tv-serier, såsom House Of Cards og Stranger Things. Ifølge Netflix er antallet af såkaldte bingewatchers tyvedoblet de sidste år – og danskerne er med i toppen.

Faktisk er Danmark det land, der har tredjeflest bingewatchere i verden, kun overgået af Canada og USA. Dermed er Danmark ganske enkelt europamestre i at bingewatche. I det hele taget er de nordiske lande godt med; Finland, Norge og Sverige er også med i top ti.

Desværre fortæller Netflix ikke hvilke tv-serier der er mest populære på landsplan, så vi ved ikke hvilke serier, præcis danskerne har kastet deres kærlighed over. Men på verdensplan er de tre mest bingewatchede Netflix-serier Gilmore Girls: A Year in the Life, Fuller House og Marvels The Defenders.

Fem millioner bingewatchere

Netflix definerer en bingewatcher som en person, der ser en hel sæson af en serie indenfor de første 24 timer efter, at den har haft premiere på tjenesten. Mængden af bindewatchere på Netflix er fra 2013 til 2016 steget fra 200.000 til mere end fem millioner personer.

Her er de ti lande med flest bingewatchere:

1 Canada
2 USA
3 Danmark
4 Finland
5 Norge
6 Tyskland
7 Mexico
8 Australien
9 Sverige
10 Brasilien

Netflix har lavet en infografik om bingewatching, se den her:

bingewatch

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.