Gadgets

Den store Sonos S2-opdatering kommer 8. juni

Glæd dig. Den 8. juni lander den nye Sonos S2 app og dermed den store styresystem-opdatering til eksisterende høttalere og produkter.

Sonos havde ikke alene produktnyheder med i posen i aften. Der er også nyheder på vej til dem, der allerede har huset fuld af Sonos. Den 8. juni kommer den nye Sonos S2 app – og dermed også den længe omtalte S2-firmwareopdatering til eksisterende Sonos-produkter; højttalere, lydbarer, subwoofer og forstærker.

Opdateringens store nyhed er, at den åbner Sonos-produkterne op for understøttelse af lydfiler i høj opløsning. Både som musik og i hjemmebiografen. Hidtil har Sonos stædigt holdt fast i ældre lydformater, der ikke kan levere samme kvalitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ulempen er, at Sonos er blevet nødt til at efterlade ældre produkter på kajen; produkter der simpelthen ikke har muskler nok til at håndere hi-res lydformater. Disse ældre produkter vil ikke kunne opdateres til S2, men forbliver på det nuværende version. Hvad værre er, kan produkter der kører den nye S2-opdatering ikke længere være i samme Sonos-opsætning som de gamle S1-produkter. Her er en oversigt over de to kategorier:

Sonos S2

De gamle S1 – eller “Legacy”-produkter – vil fortsat fungere, men kun i selskab med andre S1-enheder. Og de vil ikke blive opdateret med nye funktioner; udelukkende sikkerhedsopdateringer og direkte fejlrettelser.

Spritny app

Selve app’en får også voldsom overhaling, hvis man skal tro de billeder, vi har fået. Ifølge Sonos bliver det “endnu lettere at søge efter indhold, styre lyden og tilpasse den personlige oplevelse med nye funktioner, blandt andet mulighed for at gemme rumgrupper”.

Den nye S2 app afløser den nuværende app, der blev lanceret for to år siden. Den omdøbes derefter til Sonos S1 og skal bruges med … ja, S1-produkterne.

Den nye Sonos S2 app omstiller automatisk al indhold til den nye platform – alle favoritter, tjenester og indstillinger bliver gemt og består, lover Sonos. Her er par billeder fra app’ens brugerflade:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Sonos S2
Sonos S2

Læs mere hos Sonos.

Læs også dagens andre Sonons-nyheder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.