×
Gadgets

Den ultimative gadget-kuffert

Hvis Q skulle forsyne James Bond med en kuffert, ville han sandsynligvis give ham Bluesmart-modellen her. Kufferten kan registrere sin egen vægt, låse sig selv, oplade en smartphone, spore din rejseplan og – bedst af alt – give besked om hvor i verden den befinder sig, hvis den er blevet væk.

Som navnet antyder har Bluesmart indbygget Bluetooth-forbindelse til din smartphone. Men den har også sin egen GPS og et 3G-simkort, så du altid kan få kontakt med den – også selv om den er ude for Bluetooth-teknologiens begrænsede rækkevidde. I øvrigt låser den automatisk, når Bluetooth-forbindelsen til din smartphone brydes. Så slipper du for at tænke på koder. Den kan låses op igen via app’en på smartphone eller Apple Watch.

Løft i hanken, så kan du aflæse kuffertens vægt i app’en, så du sikrer dig, at den overholder flyveselskabets regler. Den har naturligvis mål, så den går ind under håndbagage-kategerien. Under hanken er den udrustet med en voldsomt 10.000 mAh-batteri, der kan oplade en iPhone mindst seks gange. Og på fronten er der hurtig adgang til din 15 tommer store bærbare computer, der kan placeres i en aflåst lomme.

Producenten lover at flyselskaberne ikke brokker sig over 3G-forbindelsen, men skulle det alligevel ske, kan kufferten sættes i flight-mode via app’en.

Bluesmart er snittet af plastik og alminium, hvilket er med til at holde vægten nede på 4,2 kilo. Der har en kapacitet på 34 liter. Prisen er på knapt 3.000 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.