×
Gadgets

Denon gør klar til havefest

Sonos må se bekymrede til, mens sultne Denon bider sig ind på markedet for streaming-løsninger. Seneste angreb fra Denon er Heos 1 – en bærbar højtaler, der gør det muligt at streame multirumslyd hvor som helst, både indendørs og udendørs. Med andre ord: Perfekt til sommerens havefester.

Det kræver dog, at man tilkøber den såkaldte Go Pack, der er en fod med indbygget batteri og Bluetooth-forbindelse. Pakken gør Heos 1 fuldstændigt trådløs og giver 6 timers musik på en opladning. Bluetooth-adapteren gør HEOS 1 i stand til at spille musik fra en hvilken som helst mobil eller tablet med Bluetooth, hvis der for eksempel ikke er nogen wifi-forbindelse.

Heos-teknologien gør det muligt at knytte to Heos 1’ere sammen, så de fungerer som et sæt trådløse stereohøjtalere.

Prisen for højttaleren bliver 1.699 kr, mens Go Pack-udvidelsen vil koste yderligere 749 kroner. Højttalerne er i butikkerne i juni måned. Lige i sæson til havefesten …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.