×
Gadgets

Denon klar med “ægte” surround multiroom: Heos AVS

Denons Heos system har levet lidt i skyggen af Sonos systemet, og har da heller ikke været helt så let at bruge som konkurrentens. Men nu kommer Denon med et produkt, hvor Sonos ikke kan være med; ægte surround med Heos AVR.

Ideen med det nye anlæg er simpelt – man kan bruge de små Denon Heos højttalere som surroundhøjttalere – alt sammen sættes op og styres via Heos appen. Derudover kan man investere i en trådløs subwoofer, hvilket er nødvendigt for at få en god oplevelse med systemet som surroundanlæg.

Indbygget multirumssystem

Denon Heos AVR kan levere surroundsound med op til 5 kanaler/højttalere og én subwoofer (5.1) Hver af de fem højttalerkanaler kan levere 100 W og kan dermed håndtere selv meget tunge og krævende højttalere. Valget af højttalere er op til dig. Du kan fx bruge dine eksisterende højttalere og kan endda starte i stereo og udbygge systemet højttaler for højttaler.

Systemet er også et komplet stereoanlæg med indbygget trådløs streaming og multirumslyd. Det betyder, at man kan streame musik fra fx Spotify eller Tidal trådløst til Heos AVR og bruge det som et musikanlæg i hi-fi-kvalitet, når man ikke bruger systemet sammen med fladskærmen. Desværre understøtter systemet stadig ikke Apple Music, så er du æblefan er du altså ude af det gode selskab med Heos.

Heos AVR understøtter 4K UltraHD-billedformater. Derudover har Heos AVR bl.a. Audio Return Channel (ARC). Det betyder, at du kan nøjes med ét enkelt HDMI-kabel for at sende lyden fra dit tv til Heos AVR.

Pris og tilgængelighed

Denon HEOS AVR og HEOS  forhandles kun i Hi-Fi Klubben og kan købes fra midten af april 2017.

Du kan læse mere om systemet her.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.