ElbilerTophistorie

Det nye Android Auto er ude nu

Det nye Android Auto har fået ny, elastisk brugerflade og mulighed for casting fra mobiltelefonen.

Efter svære forsinkelser er Google langt om længe begyndt at sende det nye Android Auto ud til kompatible telefoner. Det skriver Google på sin blog. Redesignet blev første gang vist frem under Google I/O i foråret og skulle være landet i løbet af sommeren.

Der er tale om en temmelig gennemgribende opdatering af Android Auto. Ikke alene har systemet fået helt ny brugerflade, den tilpasses også til større skærme, ligesom stemmestyring er bedre integreret. Og så er det muligt at caste video og lyd til skærmen fra mobiltelefonen.

“Det nye design prioriterer tre vigtige mål for chauffører: at navigere, hvor du skal hen, at kommunikere med venner og familie og afspille din musik eller podcasts,” skriver Google. De fortsætter:

“Maps er nu tættere på førersædet, så du på et øjeblik kan se, hvor du skal hen. Det nye mediekort indeholder det bedste fra Material You til at vise din yndlingsalbumgrafik, og den tilføjede hurtigstarter giver dig hurtig adgang til nyligt brugte apps. Fordi Android Auto er kompatibel med alle større bilmærker, kan layoutet med delt skærm også tilpasses til forskellige skærmstørrelser, så det ser godt ud, uanset om din bil har en widescreen, portræt eller en anden størrelse skærm.”

Det nye Android Auto rummer også en søgbar statuslinje til musik og podcasts, så du kan springe videre i en sang eller episode. Det er ifølge Google en af de mest efterspurgte funktioner.

Google har lavet denne vide, der viser det nye Android Auto.

Hvis du har Android 9 eller ældre, skal du hente Android Auto-appen på din telefon. Hvis du har Android 10 eller nyere, er Android Auto indbygget.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.