×
GadgetsTophistorie

Dine AirPods Pro har lige fået 5 nye funktioner

Dine AirPods Pro 2 har fået nye funktioner i løbet af de seneste dage. Få et overblik over nyhederne her.

Er du ejer af et sæt AirPods Pro 2 hovedtelefoner, så har Apple lige gjort dem væsentlig bedre. En nylig firmwareopdatering har nemlig føjet spændende nye funktioner til enhederne.

Opdateringen installeres automatisk på dine hovedtelefoner, mens de lades op og i nærheden af din mobiltelefon.

Her er et overblik over nyhederne …

Tilpasset Lyd

Hidtil har man kunnet vælge mellem tre tilstande i forhold til støjreduktionen (fuld reduktion, transparens og slukket). Men fremover bliver det ikke nødvendigt. Med Tilpasset Lyd slået til, skifter hovedtelefonerne selv mellem tilstandende.

“Med en jævn og flydende blanding af Aktiv støjreduktion og Transparent lyd kan Tilpasset lyd levere det helt rigtige mix af lyd i alle omgivelser,” siger Apple. Det betyder kort sagt, at aktiv støjreduktion slås til, når du sidder i toget, men skifter til transparent lyd, når du kommer hjem til familien.

Opmærksomhed på tale

En anden ny indstilling er Opmærksomhed på tale. Er den aktiveret, vil AirPods Pro 2 automatisk reducere baggrundsstøjen, dæmpe lydstyrken på det, du lytter til, og skrue op for stemmerne foran dig. Et fint alternativ til at hive proppen ud af øret hver gang, du skal konversere.

Tilpasset lydstyrke

Maskinlæring har også arbejdet sig ind i dine ører. Her bruges den til, over tid, at optimere lydstyrken i hovedtelefonerne til dine preferencer. “Bruger maskin­læring til at fastslå dine lyttepræferencer over tid og i forskel­lige omgivelser og tilpasser auto­matisk lyden baseret på dine lyttemønstre,” skriver Apple.

Automatisk skift mellem enheder

Ubesværet skift, som Apple kalder det, har eksisteret i en årrække og gjort det nemt for hovedtelefonerne at skifte tilslutning mellem eksempelvis iPhone og en Mac-computer. Men nu er det, ifølge Apple, “markant hurtigere og mere pålideligt [at skifte] mellem din iPhone, iPad og Mac og skifter også nemt til dit Apple Watch. Så hvis du afspiller musik på din Mac, kan du besvare et opkald på din iPhone, uden at du skal skifte enhed”.

Lyd eller ingen lyd …

En lille, men belejlig, nyhed er muligheden for at slå mikrofonen til og fra under et opkald. Det gøres ganske simpelt ved at trykke på stilken. Tryk igen, så aktiveres mikrofonen igen.

Læs også anmeldelsen af AirPods Pro 2.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.