×
Gadgets

DJI Osmo Pocket – perfekt til Youtubere

DJI Osmo Pocket er et lillebitte håndholdt gimbal med et indbygget kamera, der skyder i 4K.

Tilbage i 2015 lancerede drone-kongerne DJI sin første gimbal, Osmo, til gode anmeldelser. Siden er der kommet flere udgaver af Osmo – blandt andet en udgave til mobiltelefoner som vi har testet her – men nu har kineserne lanceret sin hidtil mindste Osmo, nemlig Osmo Pocket. Og mon ikke de vil stå på ønskesedlen hos mangen en Youtuber denne jul?

Den er udstyret med en lille farveskærm, så du kan se og betjene videooptagelserne direkte på enheden – eller du kan vælge at tilslutte en smartphone via Lightning eller USB-C og bruge mobilen som viewfinder. Og da Osmo Pocket har samme kamerasensor som dronerne Mavic Pro, Mavic Air og Mavic 2 Zoom, så optager den 12-megapixel billeder og 4K-video med op til 60 billeder i sekundet.

Pressebillede af DJI Osmo Pocket.

En af de funktioner, vi hylde i anmeldelsen af DJI Osmo Mobile 2 er ActiveTrack, der kan låse fast på et objekt og sørge for, at det altid er i billedet. Den funktion virker nu direkte fra kameraet i Osmo Pocket. Der er også tilføjet en ny funktion, FaceTrack, der kan identificere og låse fast på et ansigt – også selvom personen momentært forsvinder ud af billedet.

I bedste GoPro-stil har DJI også sørget for, at man kan købe sig fattig i tilbehør; eksempelvis en vandtæt æske og en forlænger-stang. DJI planlægger også en 3,5mm adapter til eksterne mikrofoner samt et wifi-modul. I øvrigt er Osmo Pocket er just billig – den koster 2.700 kroner. Den kan forudbestilles nu og forventes at ryge afsted medio december. Læs mere hos DJI.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.